Vores vidensbase er ny. Indholdet kan indeholde unøjagtigheder. Kontakt os ved spørgsmål.
Introduktion
Med beskeder kan du og dine kolleger skrive sammen om et tilbud, så kommunikationen ligger samlet på tilbuddet. Du åbner beskederne fra kolonnen Beskeder i tilbudslisten. Når tilbuddet accepteres, følger beskederne med over på projektet, medmindre du har låst dem til tilbuddet.
1. Det ser du i beskeder
Beskeder i tilbudslisten
I kolonnen Beskeder vises en konvolut med antallet af beskeder på tilbuddet. Er der beskeder, du ikke har læst, er tælleren fremhævet.
Besked
Tekstfeltet, hvor du skriver din besked. Feltet skal udfyldes.
Lås beskeden til tilbuddet (deles ikke med projektet)
Sæt flueben, hvis beskeden kun må ses på tilbuddet. Låste beskeder får en lås og kommer ikke med over på projektet.
Eksempel: En besked om rabat eller avance, som medarbejderne på projektet ikke skal se.
Send SMS til medarbejderne på projektet
Vises på tilbud, der er accepteret og har et projekt. Sæt flueben, hvis medarbejderne på projektet skal have en SMS om, at der er en ny besked.
Listen med beskeder
Under feltet står beskederne med den nyeste øverst, med navn, dato og tidspunkt. Dine egne beskeder kan du rette med blyanten og slette med skraldespanden.
2. Sådan skriver du en besked
1. Find tilbuddet
Gå til Tilbud og find tilbuddet i listen.
2. Åbn beskederne
Klik i kolonnen Beskeder ud for tilbuddet.
3. Skriv beskeden
Skriv din tekst i feltet Besked.
4. Vælg deling
Sæt flueben i Lås beskeden til tilbuddet (deles ikke med projektet), hvis den ikke skal med over på projektet.
5. Gem
Klik Gem besked. Beskeden vises nu i listen under feltet.

3. Næste trin
Når kunden siger ja til tilbuddet, kan du læse videre i Accepter og opret projekt.
4. Ofte stillede spørgsmål
Hvad sker der med beskederne, når tilbuddet accepteres?
- Alle beskeder, der ikke er låst til tilbuddet, flyttes med over på projektet. Her kan de også ses af medarbejderne.
Kan jeg se projektets beskeder fra tilbuddet?
- Ja. Når tilbuddet er accepteret, vises projektets beskeder også her, og de tælles med i kolonnen Beskeder.
Hvornår bliver en besked markeret som læst?
- Når du åbner beskederne på tilbuddet. Tælleren i listen er så ikke længere fremhævet for dig.
Kan jeg rette eller slette en andens besked?
- Nej. Du kan kun rette og slette de beskeder, du selv har skrevet.
Kan jeg tagge en kollega eller vedhæfte filer i en besked?
- Nej. Beskeder er ren tekst. Filer lægger du under Billeder og filer.
Funktionen i Mobilplan
Læs om tilbudsmodulet i Mobilplan
Se hvad funktionen kan, og prøv Mobilplan gratis i 14 dage.
Har du brug for hjælp?
Vores konsulenter står klar til at guide dig videre.